dijous, 21 d’abril del 2011

MÉS DE 350 EMPRESES A LA GUIA DE COMERÇ 2011

  • Els empresaris hauran de lliurar el formulari amb les dades publicables de l'empresa a la recepció de l'Ajuntament d'Ulldecona
  •  La Guia de comerç 2011, també serà difosa a la xarxa
Fa dos anys l'Ajuntament d'Ulldecona va publicar la darrera Guia de comerç d'Ulldecona. En ella es recullen les empreses que estaven en actiu en aquella temporada 2008-2009, així com el seu telèfon, l'adreça on s'ubicava i altres dades d'interés per a possibles clients o gent que volgués contactar amb elles. L'Oficina de Viles amb projectes, amb el suport de l'Ajuntament d'Ulldecona, fa mesos que estem treballant en  l'actualització de la Guia de comerç, per una futura publicació en paper i per difondre-la a través d'Internet. Després d'una laboriosa tasca  de recerca i recull de dades, pròximament les  més de 350 empreses registrades rebran el formulari, què emplenat amb les dades publicables, s'hauran de lliurar a la recepció de l'Ajuntament d'Ulldecona abans del 15 de maig.

La llei LOPD del 2010, referent a la Protecció de dades personals, és molt estricta  i  exigent en la difusió de certes informacions de caràcter personal, pel qual ens hem vist amb la responsabilitat d'assegurar-nos que les dades que hem recollit són publicables segons els propietaris.  Tot i així, cal dir que les dades de les empreses que es difonen a la Guia de comerç són públiques. Amb aquesta actitud de precaució, hem redactat la carta que la setmana que ve enviarem a les empreses d'Ulldecona, on els interessats en aparèixer a la Guia de comerç 2011 hauran de portar el formulari que trobaran dins el sobre, emplenat amb les dades que volen que es publiquen. Aquest pas és una altra oportunitat per les possibles empreses que no tenim registrades per incorporar-se a la guia, contactant amb l'Oficina de Viles amb projectes de l'Ajuntament d'Ulldecona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada