divendres, 15 d’abril del 2011

ACTUACIÓ D'EDUARD CARMONA I GUILLEM CALLEJÓN PER SANT JORDI

Guillem Callejón i Eduard Carmona són membres de Recitals a Domicili, un grup format per 5 músics de jazz i un poeta que fan recitals per les cases de manera gratuïta a canvi del sopar. Amb el seu grup han vist els més diversos menjadors de la ciutat de Barcelona i han menjat des d'olives arbequines fins a anguila fumada. L'afició a descobrir els ha dut a bars, cafeteries, locals diversos i fins i tot a la presó Model de Barcelona. Poc a poc, treuen el cap fora de la ciutat i aquest 23 d'abril, en faran un tast del que fan sota el títol de “Com hem arribat fins aquí i on anirem a parar?”.
Guillem Callejon, Granollers 1981. Guitarrista i compositor. Ha estudiat jazz i música moderna al Conservatori Superior del Liceu amb Vicens Solsona i Dani Pérez i també a Nova York i Texas amb professors com Jonathan Kreisberg o Fred Hamilton. Ha tocat amb la Brad Leali's 3 o'clock Big Band i forma part dels projectes Alfons Bertran Group, Bridges, Pastrami i Opus 6. "Bridges" és el seu primer disc.
Eduard Carmona, Deltebre 1982. Poeta i recitador. Combina la feina d'escriptori amb la d'escenari. Com a poeta ha participat en diverses antologies, com ara Pedra foguera, antologia de poesia jove dels Països Catalans i ha publicat un poemari sota el títol de Llibre dels errors. Com a recitador ha participat en festivals arreu dels Països Catalans i en altres llocs més feréstecs (Saragossa, Venècia). Ha musicat textos de poetes catalans i d'altres de més enllà i ha treballat amb músics de tota mena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada