dimecres, 4 de gener del 2012

L'últim dia per veure els Patges, abans del Dia de Reis


Muniatto Xou i Twirling la Vie el dia de Reis

Falta només un dia per a l'arribada de SSMM els Reis Mags d'Orient a Ulldecona i Barris. Per fer més inoblidable i màgic l'honor de la visita de ses magestats, durant la tarda gaudirem d'un espectacle de Muniatto Xou i de l'actuació de Twirling la Vie. Durant els dies previs a la vinguda dels Reis d'Orient, però, els patges reials han estat rebent personalment els xiquets d'Ulldecona i barris. Avui és l'últim dia perquè els xiquets puguin portar les seves cartes als patges.

Les 7 de la tarda és l'hora en la qual els Patges Reials començaran a visitar els comerços i passejaran pels principals carrers de la nostra població. Molts xiquets han pogut parlar amb ells, després de la visita dels patges a Valentins, Barri Castell i Sant Joan del Pas(el dilluns) i les Ventalles (el dimarts).

Demà divendres dia 5, és el dia en el qual Melcior, Gaspar, i Baltasar arribaran amb els seus carruatges a Ulldecona per repartir els regals a tots els nens i nenes. Abans però, es portarà a terme una actuació del grup faldut Twirling la Vie i també podrem disfrutar de Muniatto Xou, un espectacle de pallassos, apte per a tots els públics, amb una llarga trajectòria, que combina tècniques de malabars, equilibris i globoflexia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada